avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Înființare comunitate de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înființare comunitate de balneofiziokinetoterapeuți

Bună seara. Am și eu o rugăminte la voi cei care mă puteți ajuta cu câteva îndrumări. Fac parte dintre absolvenții de Balneo-Fiziokinetoterapie și recuperare din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Craiova. Ne luptăm cu o mare problemă. Pe diploma noastră emisă de Facultatea de Moașe și Asistență medicală(UMF Craiova) scrie ca titlu de absolvent: „licențiat în balneofiziokinetoterapie”. Bun, până aici totul în regulă, însă când ne ducem la DSP-ul(Direcția de Sănătate Publică) de care aparținem, unii în Dolj, alții în Olt, ne expediază la OAMMR(Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România) spunând că de ei aparținem iar aceștia ne eliberează Avizul de Liberă Practică având titlul de: „asistent licențiat în balneofiziokinetoterapie”. Precizez că acest fenomen există decât în Dolj și în Olt, avem colegi care aparțin de Gorj, de exemplu și lor le eliberează DSP-ul cu denumirea de „licențiat în balneofiziokinetoterapie”. Nu vrem să fim catalogați nici ca Kinetoterapeuți deoarece nu am terminat în domeniu Sportiv, ci domeniu Medical în cadrul UMF-ului. Cum există alte comunități ca FRAF-ul și alte societăți ale altor studenți/absolvenți, așa am vrea și noi o comunitate a noastră(a BFKT-iștilor), înființată legal, aprobată și care să fie băgată în seamă și cu care să putem acționa pentru a rezolva aceste lucruri care nu ni se par legale și corecte. Ce pași trebuie să urmăm pentru a putea face aceste lucruri? Mulțumim anticipat!

Alte discuții în legătură

Nerecunoasterea statutului de fiziokinetoterapeut!! hasty4you hasty4you Buna ziua! Apelez la cunoastintele dumneavoastra, deoarece ma confrunt cu o grava problema. Am terminat Facultatea de Moase si Asistenta Medicala, ... (vezi toată discuția)
Nerecunoasterea titlului de fiziokinetoterapeut alexavn alexavn Am absolvit in perioada 2004-2007 Colegiul de BFKT si recuperare medicala din cadrul Facultatii de Bioinginerie Medicala, Univ de Medicina si Farmacie, ... (vezi toată discuția)
Necorelatie intre cor si denumirea functie de pe diploma de licenta anomar_eva anomar_eva Buna ziua, Am o mare nelamurire referitor la ceea ce trebuie sa fac in situatia in care ma gasesc. Descriu putin problema: -am absolvit o facultatea, sistem ... (vezi toată discuția)