avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nerecunoasterea titlului de fiziokinetoterapeut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nerecunoasterea titlului de fiziokinetoterapeut

Am absolvit in perioada 2004-2007 Colegiul de BFKT si recuperare medicala din cadrul Facultatii de Bioinginerie Medicala, Univ de Medicina si Farmacie, Iasi.
Dupa absolvire am primit de la DSP titlul de asistent medical de bfkt si de la OAMMR aceasi titulatura. In perioada 2007-2008 am absolvit un an complementar, tot in cadrul aceleasi institutii insa pe diploma de licenta scrie: licentiat in BFKT.
Autorizatia de libera practica de la DSP imi acorda titlul de fiziokinetoterapeut.
Problema a aparut la OAMMR cand am fost sa ma retrag de acolo. OAMMR-ul nu mi-a recunoscut titulatura de fiziokinetoterapeut acordata de catre DSP si mi-au eliberat un certificat de membru cu titltul de asistent medical licentiat in BFKT.
Ce titulatura am eu conform diplomei de licenta pe care scrie licentiat in BFKT din cadrul Fac. de Bioinginerie Medicala?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:52, 16 Martie 2012
Din Cod COR:

2264-FIZIOTERAPEUTI
226401 FIZIOKINETOTERAPEUT
226402 FIZIOTERAPEUT
226403 CERCETATOR IN FIZIOKINETOTERAPIE
226404 ASISTENT DE CERCETARE IN FIZIOKINETOTERAPIE
226405 KINETOTERAPEUT
226406 PROFESOR DE CULTURA FIZICA MEDICALA

Deoarece in codul COR exista aceasta ocupatie, dvs aveti titulatura de fiziokinetoterapeut.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerecunoasterea statutului de fiziokinetoterapeut!! hasty4you hasty4you Buna ziua! Apelez la cunoastintele dumneavoastra, deoarece ma confrunt cu o grava problema. Am terminat Facultatea de Moase si Asistenta Medicala, ... (vezi toată discuția)
Necorelatie intre cor si denumirea functie de pe diploma de licenta anomar_eva anomar_eva Buna ziua, Am o mare nelamurire referitor la ceea ce trebuie sa fac in situatia in care ma gasesc. Descriu putin problema: -am absolvit o facultatea, sistem ... (vezi toată discuția)
Înființare comunitate de balneofiziokinetoterapeuți AndraCh AndraCh Bună seara. Am și eu o rugăminte la voi cei care mă puteți ajuta cu câteva îndrumări. Fac parte dintre absolvenții de ... (vezi toată discuția)