avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii productie si comercializare alcool(bere)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii productie si comercializare alcool(bere)

Buna ziua,

Doresc sa deschid un bar in cadrul caruia sa comercializez bere produsa de mine (am instalatia de productie de bere).
Am infiintat firma, dar nu stiu care sunt urmatorii pasi? In alegerea punctului de lucru (unde se va realiza productia si vanzarea catre clienti) trebuie sa tin cont de anumite specificatii (suprafata minima, aerisire, instalatii..)? Nu as vrea sa aleg locatia inainte sa ma asigur ca indeplineste toate conditiile necesare.
Trebuie sa ma autorizez ca platitor de accize si din cate am citit ar trebui sa deschid un antrepozit fiscal, dar nu stiu daca pot sa produc si sa vand in aceeasi locatie.
Care sunt celelalte autorizatii care trebuie obtinute inainte de inceperea activitatii?
Multumesc anticipat pentru orice informatii care imi pot fi de ajutor!

Andrada
Cel mai recent răspuns: geamantan , utilizator 12:58, 4 Noiembrie 2014
Buna ziua,

Avem vreun raspuns la intrebarea pusa de Andrada?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestare serviciu fabricare tigarete la cerere nicolaehaj nicolaehaj Buna , Am o intrebare legata de fabricarea de tigarete . Mentionez ca detin un magazin autorizat legal specializat in vanzarea de tuburi ,aparate si tutun ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru cazan de tuica adinaadina adinaadina Detinatorul unui cazan de tuica (doar pentru productie proprie) ce trebuie sa faca pentru a obtine autorizatia de functionare a acestuia? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Obligatii producator vin animis animis Buna ziua, o intreprindere individuala care se ocupa cu cultivarea strugurilor, productia si comercializarea vinului doreste sa inceapa activitatea si se afla ... (vezi toată discuția)