CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			 m.geta 
	    	Utilizator

m.geta 
	    	Utilizator	    

mars_on_line 
	    	Utilizator

mars_on_line 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mircolas	                   

Buna ziua,
Am probleme cu vecinul care nu imi da voie sa repar spatele casei.Am 60 cm pana la gard si nu pot aseza schela in acest spatiu ( mentionez ca imi ... (vezi toată discuția)
	                    mircolas	                   

Buna ziua,
Am probleme cu vecinul care nu imi da voie sa repar spatele casei.Am 60 cm pana la gard si nu pot aseza schela in acest spatiu ( mentionez ca imi ... (vezi toată discuția)

mihaelasfr	                   

Buna ziua
Am o problema. Imi construiesc o casa care este pe hotar cu ambii vecini, dar nu-mi pot finisa calcanul cu unul dintre acestia(pe motiv ca le stric ... (vezi toată discuția)
	                    mihaelasfr	                   

Buna ziua
Am o problema. Imi construiesc o casa care este pe hotar cu ambii vecini, dar nu-mi pot finisa calcanul cu unul dintre acestia(pe motiv ca le stric ... (vezi toată discuția)

jenicaprod	                   

Intrebare: Vecinul meu are casa construita cu spatele pe mejdina. In urma cu ceva timp, cand traia mama mea care era si proprietarul de drept, nu stiu cum s-au ... (vezi toată discuția)
	                    jenicaprod	                   

Intrebare: Vecinul meu are casa construita cu spatele pe mejdina. In urma cu ceva timp, cand traia mama mea care era si proprietarul de drept, nu stiu cum s-au ... (vezi toată discuția)