Buna ziua!
Avem o problema interesanta la firma, careia nu stim cum am putea sa-i dam de capat.
Este vorba de un angajat, ale carui urme nu le gasim nicaieri in lista salariatilor (ci doar in sectiunile istoric si rapoarte, dar si acolo fara nici o informatie, ci doar cu numele si tabele goale). Mai ciudat este ca nu apare nici in lista oamenilor suspendati si nici in a celor plecati sau detasati. Mai mentionez faptul ca omul este angajat vechi al unitatii, iar in back-up-uri salvate in oct 2011 si ian 2012 acesta e prezent cu toate datele si modificarile suferite vizibile.
Toate acestea ne fac sa credem ca e vorba de o problema tehnica, si nicidecum o eroare umana, mai ales ca predecesorii mei de la acest birou au mai intampinat genul acesta de probleme.
Intrebarea e urmatoarea: cum sa procedam pentru a reaparea angajatul in revisal, dar totodata sa fim si in legalitate cu organele competente? Va multumesc!
Ma scuzati daca am plasat gresit topicul.
Nu are ce sa zica ITM-ul ceva atata timp cat in baza lor de date exista acel salariat.
De ce amspus import/export , intrucat o situatie de acest gen a fost solutionata prin operatiunile de import /export baza de date . Pe un calculator nu se vedeau toti salariatii ,dupa aceste operatiuni pe calculatorul unde s-a importat baza de date au reaparut toti. Solutia a fost data de catre un IT-ist.
freelis: Mulțumesc pentru soluția propusă! Probabil asta va fi rezolvarea (deși nu sunt sigur că respectivul angajat mai există în baza ITM-ului,de vreme ce fiecare generare de registru suprascrie datele încărcate pe site-ul lor, adică generează alt tabel ca fiind valabil, și în care nu se regăsește salariatul. )
Vă mulțumesc încă o dată!!! Vom încerca soluția dumneavoastră.
Aha, deci vreți să spuneți că e posibil ca angajatul să fie afișat normal la ITM, iar problema să fie doar de afișare pe calculatorul nostru? În orice caz, vă mulțumesc încă o dată pentru răbdare. O să vă anunț dacă reușesc.
O seară plăcută!