avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte ptr dosar somaj eliberate de casa de insolventa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte ptr dosar somaj eliberate de casa de insolventa

Pe perioada cat o anagajata a unei firme se afal in concediul de maternitate firma a dta faliment iar acum dupa 2ani aceasat are drept la somaj.Actul necesar numit Adeverinta-anexa 16 nu poate fi eliberata de casa de insolventa caci aceasta nu detine dovada ca firma i-a platit persoanei contributiile la somaj.Mentionez ca fosta firma nu a trimis actele necesare cerute de casa de insolventa.Cum sa procedeze persoana in cauza?Ce solutii exista?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:20, 22 Octombrie 2013
1. V-am aratat mai sus, cu text de lege, ca puteti beneficia de indemnizatie de somaj si fara sa platiti contributia pentru somaj.

2. - Daca lichidatorul nu stie atunci sa citeasca Legea 76/2002.
- Aratati-i dvs. textul de lege.

3. Puteti merge si la Agentia de Somaj si sa va spuna cum sa procedati, fara sa platiti contributia pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 26 ContSters193525 ContSters193525 Imi raspundeti va rog la 2 intrebari : 1.Ce trebuie trecut la punctul B care are urmatorul continut: \\" - pentru ... (vezi toată discuția)
Somaj tgmm11 tgmm11 As vrea sa stiu, va rog, daca firma nu a platit asigurarile, pot sa beneficiez de somaj? (vezi toată discuția)
Acte dosar somaj - vechime si cotizatie in cazul fostului angajator societate inchisa man_alessia man_alessia Buna ziua, Am fost astazi la AJOFM Cluj pentru depunerea dosarului de somaj insa, pentru a demonstra vechimea in munca de peste 5 ani, mi s-a cerut ... (vezi toată discuția)