Va rog lamuriti-ma!Clar!Daca apa de ploaie si zapada topita cad la mine in curte vecinul poate fi amendat? In baza carei legi? Multumesc!
Ps. Cu vecinul am avut conflict in 2012 nu le-am mai dat curent am chemat Politia m-a amenintat cu moartea (drujba de taiat lemne) am chemat Politia,am luat amenda 10mil tot eu ,pt ca agentul a zis ca nu am probe ,nu l-am filmat video ,ca eram baut ,si ca nu se confirma ce am zis, ba din contra eu l-am agresat pe el (vecin).In PV apare cu 2 nume iar la indeplinirea procedurii apare tot el cu 3 nume.Acolo scrie ca nu eram acasa ,fals ,cand a venit Politia am dat CI.Nu aveam unde sa plec, fara sa ma vada politistul.La alte mentiuni in PV nu am semnat ,nu mi-a zis de PV nimic, a zis ca l-a afisat la poarta!!!Martor fiind cel pt care am solicitat Politia, am declaratie la Politie ,pe 05-12-2013 ca am avut conflict cu vecinu respectiv.Am fost in audienta la Cmd a spus sa stau linistit ca e un avertisment pt benzina consumata nu e amenda.Pe 1-08-2013 vine in plic de la finante amenda fara ca eu sa stiu de PV,am depus contestatie cu ajutorul unui avocat.Ce sanse am?Nu va ascund adevarul! Apa de la ploaie de la el vine,a spus ca nu am ce sa-i fac, are pile la Politie,nu are mutatie la adresa respectiva!Am facut poze la streasina care e la mine in curte a chemat Politia nu se confirma ce spune si nu primeste amenda, eu dapt amenintare cu moartea.UNDE E DREPTATEA? MULTUMESC!
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook