avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Streasina peste gardul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Streasina peste gardul meu

Daca apa de ploaie si zapada topita cad la mine in curte vecinul poate fi amendat? In baza carei legi? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 08:31, 15 Octombrie 2013
Raspunsul a fost dat de colegii din postarile anterioare, adica art.615 din Codul civil... Daca nu se poate pe cale amiabila la un mediator, atunci trebuie sa il actionati in instant.Or, mai puteti sa mutati langa gardul cu pricina vreun cotet de animale sau tot gunoiul din curtea dvs pentru a se imprastia in curtea vecinului atunci cand ploua.Poate in felul asta va invata sa respecte pe altii, daca vrea sa fie respectat.Altfel, doar in instant veti rezolva problema stresinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretarea legii. Tarzan2012 Tarzan2012 Art. 611 Picătura streşinii Conform art. 611 din Cod civil, [i]Proprietarul este obligat să îşi facă streaşină casei sale astfel încât apele ... (vezi toată discuția)
Picatura streasinii hesperos hesperos Buna ziua. Am si eu o intrebare, referitoare la o problema cu vecinul: pentru a-mi putea mansarda casa am nevoie de stilpi de sustinere pentru aceasta in ... (vezi toată discuția)
Constructie la 1 metru de hotar 241052 241052 Noi am construit o Casa de Vacanta in Romania , , aceasta sa construit la o distanta de 1m. dela granita cu Vecinul, iar Vecinul se plige ca , nu mai are soare ... (vezi toată discuția)