avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Organizare concurs pentru post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Organizare concurs pentru post

Buna ziua,

Nu stiu daca am incadrat bine problema, sper ca da...as dori sa stiu conform carui act normativ se organizeaza concursurile in spitale, pentru un post de registrator medical mai precis. Am participat la un astfel de concurs, iar "scaparile" organizatorice m-au dat pe spate. Stiam de HG 286/2011 dar nu sunt sigura ca este singura, sau ca ase aplica la acest gen de post in particular. Doresc sa fac o sesizare visavis de organizarea concursului, si am nevoie de temeiul legal pentru neregulile sesizate de mine.

Va multumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 13 Octombrie 2013
Vedeti HG nr.286/2011 aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale din sectorul bugetar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Suntem institutie, (personal contractual) publica asistenta sociala,postul de conducere de contabil sef scos la concurs se organizeaza dupa legea 286/2011 ... (vezi toată discuția)
Legislatia necesara pentru angajari in spitale publice valih valih Buna ziua! Se redeschide Spitalul propus spre desfiintare in 2011!!!!! Am primit structura organizatorica de la M.S. si avizul de functionare. Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Asistent medical generalist studii superioare vs studii postliceale StelutaStely StelutaStely Hotararea de Guvern 497/2010 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului si a examenului pentru ocuparea posturilor vacante si ... (vezi toată discuția)