avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legislatia necesara pentru angajari in spitale publice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legislatia necesara pentru angajari in spitale publice

Buna ziua!
Se redeschide Spitalul propus spre desfiintare in 2011!!!!!
Am primit structura organizatorica de la M.S. si avizul de functionare.
Va rog sa ma ajutati cu legislatie privind reangajarea personalului redistribuit in 2011 la Spitalul judetean, a celui care a plecat in somaj la cerere, si a altui personal din afara, necesar pentru reluarea activitatii.
Nu stiu daca mai este in vigoare legea care blocheaza posturile vacante!!!
Cum se organizeaza toata povestea aceasta, ca nu stim de unde sa incepem?
Exista OUG 50/2013 care prevede preluarea personalului medical redistribuit in 2011, dar nu specifica anumite conditii. Ex: o infirmiera din 2011, acum este asistenta medicala. Cum o aduc inapoi, pe postul de pe care a plecat sau poate fi incadrata pe un post de asistenta.
Se face angajarea pur si simplu prin dispozitia managerului sau cum????#-o
Va rog daca ma puteti ajuta cu legislatia in vigoare, va sunt profund recunoscatoare.
Cel mai recent răspuns: valih , utilizator 16:09, 25 Iunie 2014
Vedeti :
HG nr. 286/2011 - aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale din sectorul bugetar
Multumesc!
Am gresit, este vorba de OUG 50/2012. Problema este ca nu are norme de aplicare si sunt multe aspecte ivite in situatia mea pe care nu stiu cum sa le aplic conform exemplului prezentat anterior.
De asemenea si pentru incadrarea pe perioada determinata trebuie organizat concurs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare concurs pentru post Saddd Saddd Buna ziua, Nu stiu daca am incadrat bine problema, sper ca da...as dori sa stiu conform carui act normativ se organizeaza concursurile in spitale, pentru ... (vezi toată discuția)
Asistent medical generalist studii superioare vs studii postliceale StelutaStely StelutaStely Hotararea de Guvern 497/2010 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului si a examenului pentru ocuparea posturilor vacante si ... (vezi toată discuția)
Nedreptati in sanatate mariapopa1975 mariapopa1975 Buna ziua.Lucrez in spital ca ingrijitoare,am facut cursuri de perfectionare infirmiera(am platit din buzunarul meu acest curs)am vechime in munca de 13 ... (vezi toată discuția)