Buna seara , stimati colegi.
Vreau sa va relatez si eu un incident , a carei parte vatamata am fost chiar eu :).
Am iesit si eu in casa in ideea de a ma relaxa , de a mai rezolva anumite probleme, si eventual , de a mai face unele cumparaturi , fara prea multi bani la mine :)
Surpriza a fost ca mi s-a sustras portofelul din geanta :)
Camerele de filmat arata imagini neclare si nu acopera intregul magazin , astfel incat sa fie sesizata orice miscare a clientilor.:)
Plangerea penala ar avea vreo finalitate in acest caz ?:)
Daca politia ii prinde plangerea va avea finalitate.
Ramane de vazut daca ii prinde.
Poti sa depui plangere penala.
Ce iese mai departe depinde si de felul in care se vede imaginea pe camere.
..............parerea mea este sa depui plangere ptr a intelege si politia fenomenul si totodata poate se autosesizeaza cu privire la sistemul de supraveghere al magazinului care este ineficient............sunt foarte des intalnite cazurile in care autorii savarsesc astfel de fapte in supernarketuri (doar traim in Ro)..........in cazul tau as vedea o complicitate a agentilor de paza , deoarece autorul a stiut ca sistemul de supraveghere este dereglat. ..........bafta
Stimata,prietena. Observ deja in opinia unora ca a-ti fost victima unei conspiratii.Implicarea agentilor de paza,dereglarea camerelor,etc.
Sincer ,va compatimesc.Fara depunerea unei plingeri la politie nu aveti sanse de a recupera paguba sau sanse de identificare a autorilor.Cu tehnica actuala imaginile pot fi vizualizate mai bine. Numai sa fie interes din partea organelor. Sper ca nu a-ti suferit o paguba prea mare.