avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua,am un proces de succesiune de 3 ani,defunct mama,noi suntem 3 fratii toti majori,eu am deschis actiunea de succesiune si am suportat toate taxele.Avocatul la care sunt imi tot spune ca expertiza va fi luna asta,trece luna si iar luna vitoare,am platit expertul de aproape 1 an.Stau in chirie cu prietena si copilul nostru de cand am inceput procesul de succesiune.NU INTELEG DE CE NU SE TERMINA ODATA.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 23:00, 17 Octombrie 2013
Mergeti singur in judecatorie solicitati la arhiva dosarul si verificati care este expertul desemnat , cautai-i telefonul in lista de la judecatorie. Verificati daca s-a platit taxa pentr expertiza sau daca nu s-a suspendat cauza. Intrati pe internet pe Portalul instantelor de judecata introduceti numarul dosarului, sau daca nu il cunoasteti numele uneia din parti si veti afla tot. Instanta amendeaza expertul care nu intocmeste documentatia in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza succesiune ninaavram ninaavram Expertiza judiciara succesiune.. Tatal meu a avut un frate care a decedat in urma cu 10 ani si nu a avut copii.O sora de a lor a cerut in instanta sa fie unica ... (vezi toată discuția)
Succesiune TANASENASTASA TANASENASTASA problema e ca,normal un avocat ar trebui sa iti raspunda la telefon.a zis ca cand ajunje in arhiva dosarul stim si termenul.la dosar nu apare nici un act din ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara gresita - considerata gresita de catre una din partile in proces. proces_ro proces_ro In 2008 am solicitat un expert judiciar in constructii, care a efectuat practic doar niste calcule pe baza unor chitante colectate si predate de catre parati ... (vezi toată discuția)