avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Locuit ilegal in Turcia - depasire viza, cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Locuit ilegal in Turcia - depasire viza, cazier?

Am o prietena care a plecat in Turcia pe viza de turist pt 3 luni si a ramas acolo depasind termenul cu inca 3 luni.Iar acum ca sa se intoarca in Romania ,ori trebuie sa obtina cetatenie ,ori sa plateasca o amenda de vreo 700 de lire si sa-i puna deport. Ce mi-a zis ea cu deportul...ar insemna sa-i apara in cazier. Nici ea nu stie prea bine. Imi poate da cineva un raspuns concret?

Alte discuții în legătură

Cetatean maghiar (calatorie sua si amenda penala) erik12 erik12 buna am si eu o intrebare...care ma framanta si tare m-as bucura sa-mi raspundeti...deci,in vara mi-am primit cetatenia maghiara acum am reusit sa imi scot ... (vezi toată discuția)
Interdictie turcia situatieurgenta situatieurgenta Buna seara, Am depasit perioada legala de sedere pe teritoriul Turciei cu 100 zile, am venit in Romania pe data de 18.12.2011 si la aeroport am primit o ... (vezi toată discuția)
Acordarea vizei roscatika23 roscatika23 Daca prietenului meu de origine turca i s-a pus interdictie de catre fostul patron(din cauza unor probleme personale) de a intra in Romania,cum mai poate ... (vezi toată discuția)