avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rate banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rate banca

in 2006 am luat de la PROCREDIT bani pt o masina iar eu si cu socrii mei am fost giranti.in 2009 am facut refinantare.in2011 a si eu murit soacra,iar eu si sotul meu ne-am separat.in 2013 a mrit si socrul,iar noi am divortat oficial.acum fostul sot nu a platit ratele la banca de 4luni si banca intreaba de bunurile mele.ce trebuie sa fac eu ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:28, 14 Octombrie 2013
Sa faceti partajul bunrilor si a datoriilor dobandite in timpul casatoriei, altfel va tb sa platiti - alaturi de sot - acel credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament doar de unul din soti roxice roxice Buna seara! Soacra mea nu mai locuieste cu socrul meu de cativa ani, insa nu sunt divortati. Si niciunul nu doreste sa inventeze divortul. Soacra mea doreste ... (vezi toată discuția)
Credite bancare alexandrina_fabian alexandrina_fabian Buna ziua! o intrebare cam delicata, si cere un raspuns cit mai urgent , eu nu cunosc acest domeniu si daca ar putea cineva sa ma ajute.....multumesc Sunt ... (vezi toată discuția)
Divort biank1106 biank1106 Buna seara. Am o intrebare legata de un eventual partaj in urma unui divort. Eu si sotul meu am cumparat o casa pe durata casniciei, casa care este ipotecata ... (vezi toată discuția)