avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie intracomunitara neplatitor TVA in Romania
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie intracomunitara neplatitor TVA in Romania

Buna ziua

Am urmatoarea nedumerire...firma din Romania neanregistrata in scopuri tva de nici un fel (nici macar pt achizitii intracomunitare nedepasind 10000eur achizitii intr-un an)cumpara de la o firma din Spania(inregistrata in scopuri tva acolo) diverse marfuri.Intrebare:Firma din Spania trebuia sa-mi emita factura cu tva?Eu plateam factura cu tot cu tva?Aveam obligativitatea depunerii declaratiei 301?Sau ce obligatii declarative aveam?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Tva si taxe elvetia sevenx sevenx Buna ziua, Va cer ajutorul in urmatoarea problema. SRL neplatitor de TVA, neinscris in reg operatorilor intracomunitari (se incadreaza in plafon) doreste ... (vezi toată discuția)
Regim special masini second hand-declaratii, inregistrari miha1978 miha1978 Buna ziua! Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de urmatoarea situatie: Reprezint o firma din Romania neplatitoare de ... (vezi toată discuția)