avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Regimul special al fisei de magazie a formularelor cu ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Regimul special al fisei de magazie a formularelor cu regim special (14-3-8/b)

Buna ziua!

Am o intreprindere individuala.
As vrea sa stiu daca inserierea si numerotarea Fisei de magazie a formularelor cu regim special (14-3-8/b) se face pe baza unei decizii interne, la fel ca in cazul facturilor, chitantelor s.a.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 11:48, 18 Noiembrie 2013
In acea decizie sunt cuprinse toate documentele financiar-contabile, nu numai facturile si chitantele.
Multumesc mult!
Trebuie sa aveti in vedere faptul ca formularul 14-3-8/b nu mai este prevazut in Nomenclatorul documentelor financiar-contabile,conform ANEXEI nr.2 la OMEF nr.3512/2008 privind documentele financiar-contabile. In concluzie,nu se mai utilizeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta formularelor tipizate(facturi chitante) mama1 mama1 buna, sunt administrator la o soc. nou infintata si as dori sa stiu cum se ine evidenta formularelor tipizate si deasemenea si a registrului de inventar (care ... (vezi toată discuția)
Formulare tipizate dona77 dona77 Stiu ca facturile, chiar si chitantele, nu mai au regim obligatoriu tipizat (se pot emite si intr-un format de calculator); la fel este si cu restul ... (vezi toată discuția)
Perioada arhivare bonuri ambalaj - firma retail ada36 ada36 Buna seara, am o nelamurire bonurile de ambalaj sunt considerate documente nefiscale care este perioada de arhivare aa acestora? pot sa consider ca e ... (vezi toată discuția)