avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Santaj
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Santaj

Buna, as dori si eu un sfat asupra acestui caz, am fost dat in judecata de fosta iubita de santaj sexual, dansa ducand la dosar inregistrare audio, plus mai multe printscreen-uri precum as fi publicat mai multe poze cu dansa goala pe site-uri de adulti acestea fiind la randul lor modificate nefiind corpul dansei, iar acea inregistrare audio nu am ascultato niciodata decat mi s-a facut publica pe foaie. vreau sa precizez ca in urma perchizitie electronice nu s-au gasit poze cu dansa goala decat poze obisnuite cu mine si cu dansa, nu s-au gasit conturi de care dansa a spus ca le-am facut. Pe langa toate acestea la recurs dansa a pus un fost iubit de al ei ca martor precum ar fi inchis acele conturi, dar cand am vrut sa vad declaratia acelei persoane in dosar, procurorul mi-a zis fata de mine si avocatul meu ca acelei persoane nu i-a fost luata declaratie. In declaratie fosta mea iubita nu a recunoscut ca am avut o relatie, insa eu la dosar am adus dovezi precum am avut o relatie cu dansa cat si relatii sexuale. As dori sa stiu in cazul meu la ce ma pot astepta la cel mai rau caz. :((
Cel mai recent răspuns: mikewp7 , utilizator 11:24, 18 Octombrie 2013
Ca sa va acuze de santaj trebuie sa aduca dovezi ca ati incercat obtinerea unor foloase sau "favoruri".
Tocmai asta a facut dar ideea e ca tot ceea ce a adus sunt doar printscreen-uri si nimic care sa dovedeasca ca acel printscreen este real. Precum se stie un printscreen este foarte usor de modificat tinand cont ca dansa are cunostinte de asa ceva iar acele printscreen-uri sunt toate alb-negru. Sunt admise ca probe asa ceva la proces se pot ataca acele probe ?
P.S am uitat sa precizez ca dansa a avut 2 tentative de suicid din cauza parintilor ei, asta ar putea influenta ceva la proces ca este instabila psihic si emotional?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Octombrie 2013
mikewp7, utilizator
Mie îmi place faptul că îi acordați atâta respect, dar ce fel de dovezi ați prezentat ca să demonstrați relațiile sexuale avute cu dânsa?
Dacă ați solicitat foloase ca să opriți publicarea acelor imagini, reale sau trucate , ar fi șantaj.
Cred că vor fi necesare unele expertize pentru a se vedea ce și cum, și dovezi certe. Chiar dacă nu este șantaj, fosta iubită ar putea să vă ceară și niște daune pentru atingerea onoarei vieții private, demnității, etc.
mesaje text, plus conversatii pe messenger, dar pe dansa nu o poate trage la raspundere ca a mintit in declaratii ca nu a avut o relatie cu mine?
Plus ca pe mine m-ar interesa daca la un recurs poate fi cineva trecut ca martor fara sa de-a declaratii si ca in dosar acea persoana sa nu existe desi pe foaie de recurs este trecut ca martor
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2013
mikewp7, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt nedumerita- santaj cu poze in ipostaze intime missmary missmary Buna ziua.De cateva luni fostul prieten ma santajeaza in continua ca distribuie ceva poze sexy cu mine...Ce as putea face?:( (vezi toată discuția)
Act sexual cu o minoră de 17 ani, contra cost, cu buletin fals ce arăta că are 19 ani. ce risc în aceste condiții, ținând cont de faptul că a fost deschisă o anchetă de diicot? ContSters454575 ContSters454575 Buna seara. Sunt foarte ingrijorat, ca orice barbat, cu probleme sociale ce ma determina fac acest lucru, am apelat la serviciile unei escorte. Ea mi-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, iubita mea de 17 ani mi-a dezvaluit mai multe informatii ... alintheter alintheter Buna ziua, Iubita mea de 17 ani mi-a dezvaluit mai multe informatii legate de fosta ei relatie in care a fost santajata de la varsta de 15 ani sa ofere ... (vezi toată discuția)