Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces judecata persoana fizica cu ARR

Am fost sanctionat cu 4000 lei amenda .Am platit-o asa cum prevede legea in 48 de ore.Am dat in judecata ARR. Acum instanta a hotarit: Inlocuirea amenzii cu sanctiunea "avertisment". Ce fac mai departe? cum recuperez banii ?
Cel mai recent răspuns: adex12 , utilizator 10:34, 22 Octombrie 2013
In plangerea adresata instatei de judecata ati solicitat ca hotararea sa contina si dreptul in favoarea dvs de recuperare s/v amenda ?
Daca va aflati in posesia hotararii judecatoresti ramasa definitiva,adresati-va autoritatii care a incasat c/v amenda,aceasta urmand a va programa pentru restituirea sumei
Nu am solicitat ca hotarirea sa contina si dreptul meu de recuperare amenda.Pentru asta ar trebui sa dau din nou in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere castigata - cum recuperez banii de amenda Dandedan Dandedan Buna ziua! Am castigat partial un proces, in sensul ca amenda a fost inlocuita cu avertismentul; amenda am platit-o pentru ca in eventualitatea in care as ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez amenda contraventionala platita? doberv doberv daca inaintez contestatie impotriva unui p-v de contraventie dar ca sa fiu sigur platesc si amenda (ca sa platesc jumatate) trebuie sa cer restituirea prin ... (vezi toată discuția)
Am contestat o amenda de parcare pe care am si achitat-o. instanta ... liviu.stavar@gmail.com liviu.stavar@gmail.com Am contestat o amenda de parcare pe care am si achitat-o. Instanta a admis inlocuirera amenzii cu avertisment dar nu a admis restituirea amenzii ca fiind ... (vezi toată discuția)