avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obtinere custodie copil daca nu sunt casatorita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obtinere custodie copil daca nu sunt casatorita

Barbatul cu care sunt nu a acceptat niciodata copilul si nici parintii lui , ma abuzeaza verbal si astazi mi a facut si cateva vanatai pe mana, si mi -a spus ca ii e scarba de mine, il rog mereu sa stea cu copilul si zice ca are treaba ( se joaca pe pc) si de la asta incepe scandalul . De stat , nu sta cu copilul avand un program de la 8-16 , avand un salariu de 1500 de lei el nu cumpara mai nimic copilului.
banii de la botez i-a bagat intr un pc performant 5000 lei si mai baga i banii in jocuri online. M-a dat afara de cateva ori si am fost prea lasa sa plec, ca ma ameninta sa plec dar copilul sa ramana .Ce pot sa fac?? ps : povestea e lunga si in capul lui eu sunt vinovata.


Daca plec fara ca el sa fie acasa poate sa ma dea in judecata ?? sau pot pati ceva?


Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2013
lusyana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Meina , utilizator 08:24, 23 Octombrie 2013
In fiecare IML, din cate cunosc eu, exista cel putin doi dr. Deci, mama lui nu are cum sa fie singura care va poate intocmi un certificat medico-legal. Un astfel de certificat mi-a fost de folos la divort, cand a trebuit sa dovedesc ca fostul sot era violent. Plangere la politie nu i-am facut niciodata. In certificatul medico-legal sunt consemnate toate leziunile, inclusiv vanataile. De preferat a se merge la IML cel tarziu a 2-a zi, pentru ca vanataile sa fie perfect vizibile, nu vindecate sau in curs de vindecare. pentru a dovedi ca banii de la botez i-a investit in achizitionarea unui calculator performant este bine sa va faceti copii de pe certificatul de botez si factura de achizitionare a calculatorului, data achizitiei fiind la scurt timp dupa botez. Un avocat va poate invata mai multe cu privire la dovezile ce le puteti strange, atata timp cat mai locuiti in casa tatalui copilului. Odata plecata din casa, nu veti mai avea acces pentru eventuale probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in familie bebito&bebita bebito&bebita daca am facut o plangere la politie impotriva sotului pentru violenta si apoi obtin si certificat medico-legal , pentru alta violenta , ce se intampla ? (vezi toată discuția)
Am depus plângere la politie împotriva fostului partener, tatăl copilului meu, care m-a lovit peste față. ce va urma și ce pedeapsă va primi? marevna marevna Am depus plangere la politie impotriva fostului partener, (tatal copilului meu) , care m-a lovit peste fata cu dosul palmei. Doresc sa stiu ce va urma in ... (vezi toată discuția)
Agresiune corporala ninaci cristian ninaci cristian vreau sa stiu ce se poate face in urma unei agresiuni corporale,am fost batut de o persoana,fara sa ii fac nimic. A venit direct la mine si mi-a dat cu pumni ... (vezi toată discuția)