avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatul care nu mai vine la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatul care nu mai vine la munca

Buna ziua!
am un angajat care nu mai corespunde postului. noi am incercat sa purtam o discutie cu dansul sa incheiem contractul cu acordul partilor insa acesta nu doreste. de azi el nu a mai venit la munca, a zis ca isi va lua concediu insa nu a venit sa faca nicio cerere. cum pot face sa ii intrerup contractul? el lucreaza ca sofer, daca ii desfiintez functia, la cat timp pot angaja pe altcineva in aceeasi functie? ce imi recomandati sa fac? el are probleme cu bautura si nu il putem pastra mai ales ca lucreaza ca sofer
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 21 Octombrie 2013
Intr-adevar, asa se poate proceda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model adresa reangajare salariatu dupa restructurare post anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un model de adresa catre un salariat, caruia i-a fost restructurat postul, prin care sa specificam ca vrem sa-l reangajam. ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post mopy mopy cat timp nu mai ai voie sa angajezi pe un post desfiintat? (vezi toată discuția)
Angajare dupa reducere post vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti la ce perioada, dupa reducerea unui post in vederea eficientizarii activitatii si trimiterea angajatului in somaj, pot ... (vezi toată discuția)