avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tentativa de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tentativa de furt

Buna ziua! As dori sa ma ajutati. In urma cu cca 4 ani, lasandu-ma influentata de o alta persoana deoarece eram mica si naiva, am avut o tentativa de furt. Cand am iesit pe usa magazinului a sunat alarma si m-am intors inapoi in magazin, unde, vanzatorii au constatat ce am incercat sa fac si au anuntat politia. Toata povestea s-a intamplat in Italia cand eram intr-o scurta vacanta. Este posibil ca aceasta fapta sa imi apara in cazierul din Romania? Se va sterge automat aceasta fapta din cazier vreo data?
Cel mai recent răspuns: ContSters303648 , utilizator 20:30, 21 Octombrie 2013
Pentru raspuns la obiect era necesar sa precizati concret demersurile desfasurate de politie la momentul constatarii savarsirii faptei
Referitor la faptele inregistrate in cazierul judiciar,acestea se inregistreaza si raman in evidenta cazierului judiciar activ la care au acces autoritatile in domeniu
In cazierul pasiv care se elibereaza la cerere persoanelor interesate,dupa decaderea termenului nu mai apar anumite fapte pentru care a intervenit termenul de reabilitare
Ati fost condamnata in Italia sau ce s-a intamplat?
Nu am fost condamnata...plus de ceea ce s.a intamplat, cand m.am intors in acel centru, mi.am recunoscut fapta si am precizat ca m.am lasat influentata de persoana respectiva care, la acel moment se afla cu mine. Ne.au dus la sectie pe amandoi, ne.au facut un proces verbal, presupun, am primit o "declaratie" si apoi ne.au dat drumul...dar, eu sunt interesata daca acea fapta apare numai in evidentele celor din Italia sau este in evidenta fiecarei tari, adica, daca fapta a fost savarsita intr.o tara straina, poate aparea in cazierul pe care mi.l elibereaza politia romana?
Nu cred ca sunt alte urmari, probabil s-a finalizat dosarul la acel nivel.
Sper sa fie asa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal...cazier? annie3cool4u annie3cool4u Acum ceva timp am desavarsit o infractiune de care nu sunt deloc mandra,mai exact am vrut sa fur un obect de imbracaminte si am fost pirnsa.Agentii de la ... (vezi toată discuția)
Buna seara. cum se poate sterge "conducere cu permisul suspendat" ... Anna393 Anna393 Buna seara. Cum se poate sterge \"conducere cu permisul suspendat\" si \"sub influenta peste limita admisa\" din cazier? Care este procedura? (vezi toată discuția)
Buna dimineata ,acum 4 ani am cantarit intr-un magazin doua pungi ... Lolo00 Lolo00 Buna dimineata ,acum 4 ani am cantarit intr-un magazin doua pungi cu mere separat , fiind grabit nu am tinut cont ca influentez greutatea produsului in timp ce ... (vezi toată discuția)