avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acordare diurna
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acordare diurna

Un angajat participa la cursuri organizate in alta localitate, in zilele de sambata si duminica. La aceste cursuri este trimis de catre unitate. Se poate acorda diurna, nefiind zile lucratoare?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 18:37, 21 Octombrie 2013
Nu poate beneficia de diurna. Potrivit art 5 din ANEXA la HG.nr.1860//2006 beneficiaza ,cu aprobarea conducerii unitatii,de timp liber in compensare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore lucrate sambata justice86 justice86 Buna ziua.Am niste intrebari si sunt atatea raspunsuri in mediul online incat nu stiu care sunt raspunsurile corecte.Pentru o persoana plecata in delegatie ... (vezi toată discuția)
Delegatie trei saptamani claudici claudici am fost trimisa in delegatie timp de trei saptamani inclusiv sambata si duminica,am primit diurna pt fiecare zi,intrebarea mea este tot acest timp cat eu am ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare salariati delegati Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Societatea la care lucrez are foarte multi salariati delegati in alte localitati, pentru diferite lucrari. Acesti salariati primesc diurna. Pe ... (vezi toată discuția)