avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... INPPA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

INPPA

Au si eu o nelamurire...mare.....................Daca ma inscriu la cursurile INPPA......dar nu iau examenul lor la sfarsit, mai pot da examenul de definitivat la baroul din care fac parte?
Cel mai recent răspuns: dana2space , utilizator 23:00, 6 Mai 2009
s-a mai inscris cineva la INPPA pentru pregatirea initiala 2009-2010? daca da sa ma contacteze si pe mine.....multumesc!!
~ Conținut șters la cerere ~
Prin intermediul INPPA poti sustine practic definitivatul, insa decizia iti va fi emisa odata cu cele pentru stagiarii care sustin examenul clasic de definitivat

adica acum odata cu cei care isi sustin definitivatul in perioada aprilie, chiar daca nu s-a indeplinit perioada de 2 ani? ar fi o noutate....rog raspuns urgent....sincer, cei de la barou mi ai dat seama ca nu te lamuresc....
Ce parere aveti, dragi colegi, despre decizia conducerii INPPA, referitor la admiterea in anul 2009-2010 NUMAI a stagiarilor din anul doi???:-/
Ultima modificare: Vineri, 1 Mai 2009
dana2space, utilizator
sa inteleg ca doar cei din anul 2 au fost acceptati,?pana acum nu era asa...

Alte discuții în legătură

Obligativitate cursuri inppa Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva sigur daca sunt sau nu obligatorii studiile acelea pentru avocati stagiari la INPPA? Am citit legea avocatilor actualizata si ... (vezi toată discuția)
Inppa DanyD DanyD Ce nu inteleg: un avocat stagiar, care abia a intrat in Barou anul acesta, poate urma aceste cursuri? Si daca da, cum poate deveni definitiv dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar Pascu Cristian Pascu Cristian Salut! Doresc sa vă întreb daca in urma promovarii examenului de admitere in barou(pentru stagiari) se dobandeste calitatea de avocat stagiar? I.N.P.P.A ... (vezi toată discuția)