avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Retragere master-suma egala cu indemnizatia de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Retragere master-suma egala cu indemnizatia de somaj

Buna Ziua! In iulie 2013 am absolvit o facultate si pe data de 30.09.2013 am depus dosarul pentru somaj. Pe 01.10.2013 am incheiat un contract individual de munca pe durata nedeterminata. Mi s-a spus ca pot beneficia timp de 6 luni de o suma egala cu indemnizatia de somaj ( 500 lei), ca si cand nici nu m-as fi angajat. Mentionez faptul ca nu am precizat ca sunt inscrisa si la master. In momentul in care am adus la cunostinta faptul ca sunt inscrisa intr-o forma de invatamant, mi s-a comunicat ca nu ma mai incadrez pentru a obtine aceasta indemnizatie. As dori sa stiu, in situatia retragerii de la master, daca mai pot beneficia de aceasta suma de bani. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CazacuMaria , utilizator 09:08, 28 Octombrie 2013
Ma voi adresa inca o data la AJOFM. Va multumesc pentru raspunsuri!
Eu v-am zis la ANOFM (Agentia Nationala) nu la AJOFM (Agentia Judeteana).
Am inteles. Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj absolvent master iulia57 iulia57 Buna ziua! Am absolvit facultatea in 2010. In perioada 2011-2013 am urmat si absolvit masterul. Am fost la AJOFM sa depun dosar pentru ajutor somaj. Nu mi-au ... (vezi toată discuția)
Debit indemnizatie de somaj necuvenita claudiu10000 claudiu10000 Buna seara ! Am primit astazi o scrisoare recomandata CU O decizie din partea ANOFM Decizia zice in felul urmator: Se imputa dl..domiciliat in ...un debit ... (vezi toată discuția)
Prima de angajare cristihl cristihl Cum pot beneficia de prima de angajare de 500 de lei,fiind absolvent de liceu ,am primit somaj 2 luni dupa care m-am angajat pe perioada determinata de 2 ... (vezi toată discuția)