avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - procedura
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - procedura

Cate licitatii ( de cate ori ) se pot face pt un imobil, teren, etc?
Cel mai recent răspuns: florareasa1 , utilizator 15:54, 28 Octombrie 2013
Executorul judecatoresc la cererea creditorului poate starui in desfasurarea procedurii de executare silita,pana cand se gaseste persoana interesata care sa poata oferi pretul cel mai mare la a treia strigare
deci, nu exista un nr de termene ( licitatii ) stabilit prin lege.....
Nu ,nu exista astfel de prevedere limitativa a numarului de licitatii
Procedura de executare silita se desfasoara de catre executorul judecatoresc la cererea creditorului,daca acesta staruie in conditiile legii si cu incheierea documentelor la anumite termene legal prevazut - in interesul de executare silita a debitorului sau
Care sunt bunurile mobile care nu se pot executa silit?
In timpul executarii, sau la terminarea licitatiei ( in cazul in care cineva cumpara imobilul, in timpul evacuarii ) se poate face perchezitie in imobil ( in casa de exemplu), se pot confisca sume de bani sau alte obiecte de valoare?

Alte discuții în legătură

Ipoteca te scuteste de debit ? Badger Badger Daca ai un credit ganatat cu ipoteca si valoarea imobilului ipotecat scade sub valoarea creditului (din motive obiective, ex. caderea pietei imobiliare...) si ... (vezi toată discuția)
Executare silita NicolaeB24 NicolaeB24 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: In ideea de a ajuta un \"prieten X\" am contractat un credit pentru nevoi personale de la o banca garantat cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit ipotecar ypohs ypohs Am un credit cu ipoteca , din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa fiu la zi cu rata ramanand restant . Ipoteca este pe un teren de 500mp si doua ... (vezi toată discuția)