avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia privata - retragere contributie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia privata - retragere contributie

DE cind mi-am facut pensia privata fiind obligatorie atunci cind a venit legea,vreau sa renunt la ea si sa imi retrag banii opriti pot cere bancii unde mi-am facut pensia privata exista o lege care pot solicita banii.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 19:21, 23 Octombrie 2013
Una dintre conditiile pensiilor private este ca nu puteti intra in posesia contului, decat la data/varsta legala a pensionarii.Pana atunci, nu puteti decat sa renuntati la plata ratelor, urmand sa asteptati data finala, pentru a putea recupera suma (puteti solicita asiguratorului un extras cu valoarea acestreia)Cercetati din nou conditiile contractului pe care l-ati semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia privata silviu35 silviu35 DE cind au aparut pensile private mi-am facut la o banca si acum am ramas fara loc de munca de anul trecut si pot face o cerere la banca sa solicit banii ... (vezi toată discuția)
Pensia obligatorie xemina xemina Buna seara as dorii sa stiu daca mai exista legea pensiei obligatorii pentru tinerii pana in 35 ani ,Pot sa imi retrag banii de la fondul de pensie obligatorie? (vezi toată discuția)
Contributia la pensia privata facultativa este sigura? nicoleta1975 nicoleta1975 Contribui de cativa ani buni la pensia privata de viata [EDITAT], dar am auzit persoane care s-au retras inainte de termen si au avut surprize in sensul ca nu ... (vezi toată discuția)