trimiteti-mi citeva date despre firma in cauza pe adresa de email: consultantlegis@yahoo.com
si dupa o mica analiza va pot spune daca este o firma care cu asa ceva se ocupa sau a fost doar intamplare iar daca doriti transmiteti si citeva detalii despre afacerea in sine poate va pot ajuta.
pt bilet la ordin se poate face plangere penala pentru inselaciune pe codul penal si nu pe legea cecului;
cat dureaza cercetarea si daca ea va avea vreun rezultat.....asta nu mai stiu
Pentru a putea face o analiza mai corecta asupra spetei ar trebui sa ne spuneti in ce conditii a fost emis BO. Sincer vorbind in afara de faptul ca plangerea penala il va speria putin pe administrator, in rest nu se va intampla nimic, deorece in mod sigur va lua Neinceperea Urmarii Penale. Dupa cum v-as spus si "ianliana" daca faceti plangerea penala ar fi bine sa o faceti pentru infractiunea de inselaciune. Ce valoare are Biletul la Ordin?
Debitor insolvabil
mony
Mai am vreo sansa sa-mi recuperez banii de la un SRL de la care am Bilete la Ordin neavalizate , respinse de banci (nu are lichiditati), nu are patrimoniu si ... (vezi toată discuția)
B.o. refuzat de banca
ginabis
BUNA ZIUA
AM UN BILET LA ORDIN REFUZAT DE LA UN CLIENT PROBLEMA E CA NU STIU DACA MA MAI POT DUCE LA EXECUTOR CU EA DEOARECE AM FOST PLECATA INTRE TIMP SI AU ... (vezi toată discuția)