avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Marci
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Marci

In cazul contestarii in instanta a hotararii Comisiei de contestatii marci instanta va putea decide doar admiterea sau respingerea acestei decizii sau poate hotari, la cererea mea (ca si al doliea capat de cerere) si modificarea deciziei Comisiei de contestatii?
Cel mai recent răspuns: nicostar , utilizator 15:37, 28 Octombrie 2013
Tribunalul Bucuresti va admite sau respinge contestatia dvs. impotriva hotararii Comisiei de Contestatii a OSIM. In contestatie, solicitati si modificarea deciziei OSIM (adica acea decizie pe care ati contestat-o initial la Comisia de Contestatii) in sensul inregistrarii sau respingerii marcii, in functie de interesul dvs.

Pentru a nu pierde contestatia in instanta, poate e cazul sa apelati la un specialist (de vreme ce argumentele dvs. nu au fost luate in considerare de Comisia de Contestatii). Impotriva hotararii Tribunalului, veti putea face doar apel la Curtea de Apel Bucuresti.
Decizia care a fost in favoarea inregistrarii a fost contestata, iar comisia de contestatii a admis-o in parte, modificand decizia, insa in analiza lor, au inversat definitia clasei, ceea ce eu solicitam la inregistrare, cu cea a oponentului. In concluzie, eu am primit o decizie in care este modificata in totalitate cererea mea, fara un suport real. IN concluzie, pentru mine ar fi bune 2 solutii:
- respingerea deciziei Comisiei de contestatii, ceea ce ar insemna ca decizia initiala ramane in forma acordata
- modificarea deciziei Comisiei de contestatii in sensul in care ar porni de la cererea mea initiala, cu deficitia solicitata l ainregistrare, nu cea modificata din eroare, prin inversare, d ecatre comisia de contestatii

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opozitie/decizie inregistrare marca bubu.g bubu.g Impotriva unei decizii de inregistrare a marcii nu se face opozitie?se face contestatie? (vezi toată discuția)
Opoziþii ºi contestaþii osim monik monik buna ziua, ma puteti ajuta va rog cu un raspuns? opozitiile si contestatiile la OSIM se desfasoara ca la instanta, cu citarea partilor, dezbateri in fata ... (vezi toată discuția)
Contestatie hotarare o.s.i.m. otto2007 otto2007 Buna ziua, O persoana a facut cerere de inregistrare OSIM a 3 modele/desene. Hotararea OSIM a fost ca unul din modele nu poate fi inregistrat deoarece exista ... (vezi toată discuția)