avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa vand societatea
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa vand societatea

Buna ziua. Cum trebuie sa procedez in momentul in care eu vreau sa vand societatea cu tot cu activitate (un stand comercial)
Cel mai recent răspuns: ContSters42711 , utilizator 16:26, 30 Martie 2009
Pentru a va vinde societatea trebuie in principiu sa va vindeti partile sociale unei alte persoane cae doreste sa preia societattea.
adresati-va Registrului, sau unui birou de avocat si veti fi indrumat pas cu pas.
am apelat la acest sitte pt un sfat de la un avocat sau de la cine este in masura.daca ma poate ajuta cineva.....pana sa ajung la un avocat
Redactezi decizia asociat unic/hotararea adunare generala, actul aditiional la actul constitutiv si contractul de cesiune de parti sociale.

Cu cele trei te prezinti la ORC si inregistrezi cesiunea, care poate fi la valoarea nominala a partilor sociale sau la cea la care te intelegi cu viitorul cumparator.

Pt mai multe amanunte viziteaza:
[EDITAT]
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2009
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare societate florentyna florentyna Buna ziua! Am si eu o stuatie pe care nu stiu sa o abordez. Asociatul unic al unei sicietati vrea sa cesioneze societatea unei alte societati. Societatea ... (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale zuzi zuzi Impreuna cu sotul meu avem un SRL, suntem asociati 50-50%, el este acum administratorul firmei. In cazul divortului, daca sotul e de acord sa-mi cesioneze mie ... (vezi toată discuția)
Cedare 50% din srl Luchian.C Luchian.C Buna ziua, Eu impreuna cu inca 1 asociat detinem un SRL. As dori sa renunt la cele 50% din firma/sa ma retrag. De ce acte am nevoie si ce trebuie sa fac eu ... (vezi toată discuția)