avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz de incredere?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz de incredere?

Acum 3 ani la un meci al echipei mele am lasat lantisorul meu de aur de 18 g la unul dintre oamenii din staff...dupa meci mi-a zis ca l-a pierdut...de atunci ma tot rog de el fie sa imi dea banii pe lant fie sa imi cumpere altul cu aceeasi greutate...aceasta fapta se incadreaza la abuz de incredere? pot sa il dau in judecata si sa cer daune chiar mai mari avand in vedere perioada mare in care nu am primit nimic? tin sa mentionez ca jucatorii au fost martori cand i-am dat lantul la inceputul meciului...si ca...nu mai am actul prin care a fost cumparat lantisorul...ce pot face sa imi recuperez prejudiciul? va multumesc pentru eventualele raspunsuri...
Buna ziua,

medierea poate sa fie o solutie dar nu in speta de fata. De vreme ce persoana care a preluat bunul l-a luat pe NU in brate, e putin probabil ca un mediator sa il convinga sa renunte.

Costi Boncu
@costiboncu - ati ramane uimit daca ati sti in ce spete imposibile medierea efectuata de un adevarat profesionist si-a dovedit utilitatea...

cum s-ar spune: "niciodata sa nu spui: niciodata..."
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2013
Birou de mediator Mihaela-Corina Bucur, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau abuz de incredere? Soules Soules Am dat un lant de aur unui individ(presupus prieten a unui prieten) el spunand ca are o combinatie la un amanet si in 2 zile il inapoiaza acum cand incerc sa ... (vezi toată discuția)
Care este pedeapsa pentru talharie la prima abatere ??? urgent !! MJJ MJJ Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema : O cunostinta de a mea a smuls un lantisor de aur de la gatul unei doamne. Dupa ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica Larissa02 Larissa02 Buna seara. Se intrebarea mea este atunci cand o persoana te ameninta in repetate randuri verbal iar la un moment dat cand se intalnesc te strange de gat cu ... (vezi toată discuția)