avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acordarea ajutoarelor pentru incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acordarea ajutoarelor pentru incalzire

Pentru acordarea subventiei de caldura am vazut ca nu este voie sa ai in posesie un autoturism cu o vechime mai mica de 10 ani.Daca noi suntem o familie formata din patru membri(doi adulti si doi copii)si masina(este din 2004-deci are 9 ani) este pe mine(sotia),dar cererea il are solicitant principal pe sotul,chiar nu se acorda?Adica chiar nu inteleg,cum te ajuta statul avand in vedere ca unul din cei doi copii are 5 luni si ii dau lapte praf(pe care il cumpar)si este destul de costisitor.Cum ma ajuta statul pe mine?Nu inteleg!!!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:23, 25 Octombrie 2013
Una din conditiile restrictive pentru a accede la acest ajutor pentru incalzire este si vechimea autoturismului.
Nu are importanta pe numele cui din familie este cumparat acesta deoarece dv., proprietara masinii, ati figura in Declaratia pe proprie raspundere care trebuie depusa.

Anul trecut conditia legata de autoturism era sa aiba capacitatea mai mica de 1600 cmc, daca nu ma insel, fara importanta asupra vechimii. Anul acesta s-a schimbat conditia din capacitatea cilindrica in vechime.
Statul acorda ajutoare in masura in care are bani, iar daca nu are bani suficienti sa ajute pe mai multa lume, atunci pune conditii de indeplinit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire 2010 - 2011 elga50 elga50 Cititi despre actele necesare obtinerii ajutorului de incalzire: - venit pe membru de familie (persoana singura) = mai mic de 615 lei / luna ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire cristina16 cristina16 Buna ziua. Am depus actele pentru ajutorul de incalzire, apartamentul in care locuiesc este pe numele tatalui iar eu am inscrisa pe numele meu o masina cu ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de subventie la caldura? alexandra22 alexandra22 Asi vrea sa stiu daca pot beneficia de subventie pentru caldura daca locuiesc impreuna cu sora mea in apartamentul parintilor nostri..mama mea are alt ... (vezi toată discuția)