avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Al 13-lea salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Al 13-lea salariu

Buna ziua,

Astazi angajatorul a hotarat ca doreste sa acorde salariatilor la începutul fiecărui an calendaristic un bonus anual de 2%, calculat la salariul totală plătită de angajator pentru angajat timp de un an.
Acest bonus va exista ca un așa-numit al 13-lea, și trebuie să fie văzut ca un bonus de loialitate plătite de angajator pentru angajat.

Intrebare - trebuie sau nu trebuie inregistrat in Revisal?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:36, 26 Octombrie 2013
HG nr.500/2011 prevede clar ca in REVISAL se introduc : salariul de bază lunar brut şi sporurile, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă.

In speta, al treisprezecelea salariu sau acel bonus se va introduce in REVISAL numai daca este prevazut in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri revisal micutzza10 micutzza10 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. La inregistrarea in revisal se trec doar sporurile ocazionale? Am vorbit cu cativa colegi si sustin ca ... (vezi toată discuția)
Referitor sporuri in revisal Juvenalia Juvenalia Buna ziua, Am o speta referitor la ce fel de sporuri trebuie introduse in revisal , si anume dintre angajati sunt unii care au act aditional cf CCM cu ... (vezi toată discuția)
Spor de weekend se opereaza in revisal anonim2014 anonim2014 buna ziua. Speta concreta. Am avut control de itm, si ma obliga sa inchei act aditional la fiecare angajat pt sporurlie de weekend. precizez faptul ca ... (vezi toată discuția)