avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de cesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de cesiune

Buna ziua
am o problema si va rog sa ma ajutati
soacra mea cand a cumparat apartamentul la trecut in contractul de vanzare cumparare si pe sotul meu in calitate de cumparator si pe ea si pe socrul meu cu drept de uzufruct viager conditia find ca el sa ii intretina (aceasta conditie nu a fost mentionata in contract insa banuiesc ca se ntelege) si conditia nu a fost respectata si vreau sa stiu cum poate face sotul meu ca sa renunte sa nu maI aiva nici o treaba cu aceasta casa si sa ramana in totalitate a socrilor mei...
mentionez ca sunt cu toti de acord sa faca treaba asta
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 19:25, 27 Octombrie 2013
Buna seara. Toate aceste modificari le puteti face la orice notar. Ei va ofera toate clarificarile necesare.
Daca acea conditie de intretinere nu este o clauza in contract , nu este nici o problema.
acea conditie nu este clauza in contract dar pe noi ne intereseaza cum putem face sa nu mai avem nici o treaba cu acel apartament si sa ramana numai al soacrei mele
unde trebuie sa mergem la notar sau la tribunal pt ca cineva ne indruma spre tribunal
Mergeti la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare??? AndreeaStanila AndreeaStanila Buna ziua,soacra mea s-a hotarat sa treaca apartamentul pe numele nostru (al sotului si al meu) si as vrea sa stiu ce act ar trebui sa incheiem astfel incat si ... (vezi toată discuția)
Contract de vinzare cumparare cu uzfruct viager,de la soacra mea ,dar pe contrac e trecut sotul meu iar eu in paranteza,sintem proprietari cu cota egala? crynarusu crynarusu Buna ziua ,am facut contract pe apartamentul soacrei mele de vinzare cumparare cu uzfruc viager,dar as vrea sa stiu ce obligatii avem fata de ea ? si la ... (vezi toată discuția)
Cum voi demonstra pe viitor? beatrice_g beatrice_g Buna dimineata tuturor. As vrea sa supun atentiei Dumneavoastra urmatoarea speta. Sotul meu si cu mine ne vom muta in curind in locuinta socrilor mei , ... (vezi toată discuția)