avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriere datorie din 2007
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriere datorie din 2007

Buna ,va rog sa m-a szcuzati ca revin la un subiect diascutat mai demult,in 2007 am avut un contract cu romtelecomul ,care mi-l-a inchis pentru neplata, si acum dupa atati ani sunt sunat de KRUK ,nu stiu cine-s, pentru recuperarea sumei de 1. 900 de roni,stiiam ca dupa 3 ani se prescrie ,dar ei insista,ca m-a dau in judecata, ce trebuie sa fac sa scap de ei?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: mircea_av , utilizator 19:58, 2 Ianuarie 2018
Simplu - ignorati.
multumiri pentru raspunsuri dar si pe 27 decembrie 2017 ,dupa 10 ani imi trimite notificare cu suma de 2004,55lei,sa le spun ceva ,sau ai ignor,ei nu stiu legile ?sau vor sa m-a sperie,si asa nu au ce sa-mi ia ca pe mine nu am absolut nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E-mail amenintare demarare procedura juridica Cipri28 Cipri28 Buna ziua in primul rand, acum in jur de 6 - 7 ani (in 2006 prin octombrie) am achizitionat o camera foto de la magazin prin creditul cu buletinul de la sc ... (vezi toată discuția)
Executare stiuculita stiuculita Buna seara. Am si eu o nedumerire. Am pierdut un proces in anul 2010 luna ianuarie si prin sentinta trebuie sa platesc anumite sume si penalitati pentru ... (vezi toată discuția)
In cat timp se poate executa o hotarare? dmdc dmdc Am o hotarare definitiva si irevocabila( impotriva unei firme de asigurari) din ianuarie 2009.Investirea cu titlu executoriu a fost facuta in iunie 2011.Cand ... (vezi toată discuția)