avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua
El are o amanta de 3 ani si a depus actele de divort. Eu nu am bani de avocat, societatea la care lucrez este intr-o situatie financiara grea, are datorii la salariatii 6 salarii si s-ar putea sa intre in insolventa. Dati-mi va rog un sfat. Multumesc frumos.
pt a va oferi un sfat pertinent trebuie sa ne dati si alte amanunte;exista copii minori rezultati din casatorie,din culpa cui se solicita desfacerea casatoriei etc
El solicita din vina mea, eu in intampinare am solicitat din vina lui, avem 2 copii majori.
Puteti sa va intelegeti sa divortati de comun acord sau din culpa comuna. Pt a divorta din vina lui, trebuie sa probati ca are o amanta.
Cati ani de casatorie aveti ?
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator
23, pai nu vrea de comun acord, actele sunt depuse, trebuie sa apara primul termen. La primul termen trebuie sa am neaparat avocat?
A recunoscut singur ca are de fata cu copii si a fost vazut de multi, inclusiv de catre copii cu respectiva.
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator
Copiii nu pot fi martori, puteti pune in rest pe cine doriti martor.
Nu sunteti obligata sa aveti avocat, insa v-ar prinde bine.
Prin intampinare formulati raspunsul dvs la cererea lui, prin cerere reconventionala faceti propria dvs cerere, sa se desfaca casatoria din vina lui si eventual despagubiri pt ca aveti mai mult de 20 de ani de casatorie, iar divortul va aduce un dezechilibru printre altele si financiar.
Poate va sprijina copiii pt a va angaja avocat.
Cereti si cheltuieli de judecata.
Ce vina va atribuie el si ce vrea in afara de divort din vina dvs?

Alte discuții în legătură

Divort summergiulia summergiulia Sunt casatorita din anul 1990,in anul 1994 in luna aprilie am dat nastere unui copil.Din luna martie a aceluiasi an,inainte de nasterea copilului,sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa comuna cris_deo cris_deo buna seara. va rog sa-mi spuneti daca se poate divorta din culpa comuna chiar daca numai unul dintre soti a facut cerere? Pot sa introduc in actiune textul: \" ... (vezi toată discuția)
Divort dupa 20 de ani de separare........ ciancu ciancu As dori sa ma sfătuiţi în următoarea problemă. Sunt separată de soţul meu de 20 ani .Din căsătoria noastră a rezultat un copil care acum este major. ... (vezi toată discuția)