avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua
El are o amanta de 3 ani si a depus actele de divort. Eu nu am bani de avocat, societatea la care lucrez este intr-o situatie financiara grea, are datorii la salariatii 6 salarii si s-ar putea sa intre in insolventa. Dati-mi va rog un sfat. Multumesc frumos.
Ce ati facut dv. nu e intampinare, e cerere reconventionala, trebuie timbrata. Faceti si partajul acum sau e doar divort?
Ati putea proba amanta, fara a implica copiii? Poze au? Stau la bloc, sunt trecuti impreuna la intretinere etc.? Ati putea cere niste daune, cum zice si colega...
Avand in vedere relatia extraconjugala a sotului si durata casatoriei, daca puteti proba culpa sa in desfacerea casatoriei aveti sanse sa obtineti despagubiri pecuniare din partea sotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort summergiulia summergiulia Sunt casatorita din anul 1990,in anul 1994 in luna aprilie am dat nastere unui copil.Din luna martie a aceluiasi an,inainte de nasterea copilului,sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa comuna cris_deo cris_deo buna seara. va rog sa-mi spuneti daca se poate divorta din culpa comuna chiar daca numai unul dintre soti a facut cerere? Pot sa introduc in actiune textul: \" ... (vezi toată discuția)
Divort dupa 20 de ani de separare........ ciancu ciancu As dori sa ma sfătuiţi în următoarea problemă. Sunt separată de soţul meu de 20 ani .Din căsătoria noastră a rezultat un copil care acum este major. ... (vezi toată discuția)