avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Plata inregistrare marca internationala
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Plata inregistrare marca internationala

Buna ziua, pt plata inregistrarii marcii internationale trebuie sa solicitam de la WIPO certificat de rezidenta fiscala?
Cel mai recent răspuns: Costy S , Alte profesii 17:45, 28 Octombrie 2013
Buna ziua. Nu. Trebuie doar sa platiti in contul indicat pe adresa primita. Daca nu ati primit inca notificarea, aveti contul si pe formularul pe care l-ati completat cand ati depus marca international. Si WIPO nu emite facturi. Doar un receipt (confirmare de primire a sumei platite).
Mult success in continuare!
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare marca ue sau international Kapy Kapy Buna ziua, As avea o intrebare. Daca de exemplu am intregistrat o marca combinata in Romania, iar ulterior doresc sa o intregistrez si in UE sau ... (vezi toată discuția)
Nelãmurire referitoare la înregistrare marcã dallys dallys Buna seara. Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema : Am depus la OSIM o cerere de inregistrare a unei marci ; mi s-a notificat numarul de depozit al ... (vezi toată discuția)
Nota contabila miutaradu miutaradu sunt societate comerciala, am inchiriat un spatiu , am primit bani pe chirie in luna eliberand factura fiscala cu tva si chitanta Cum se fac contarile ? (vezi toată discuția)