cum se calculeaza pensia alimentara la un militar,daca se ia in calcul si norma de hrana?si daca prin vizita minorului nu se intalege si preluarea acestuia la domiciliu in wekenduri,sarbatori legale.vacante sau doar la vizita le domiciliul minorului
multumesc anticipat pentru raspunsuri
Daca nu ati cerut la fond program de vizitare nu sa il puteti formula ca si capat de cerere direct in caile de atac. Dar spune-ti ca judecatoarea a motivat raportat la distanta. Ce anume a analizat si a motivat astfel?
Si eu cred opinez in sensul ca e prea mica pt a face drumul dus-intors in week-end la dvs acasa.
asa e bubu e inca mica nu are 2 ani implimiti,dar asta nu e o motivare-distanta 100km nu este mult ca sa ai legaturi cu un copil,is curios acum la recurs cum vor zice domnii judecatori,cert e ca nu scrie ninciunde ca pot sa o vad nici macar l domiciliul ei,am avut cerere in sensu asta sa I-au fetita la mine dar a fost respinsa....d-na judecatoare nu a vazut tatal din mine ci doar un barbat cred:((
Dispune desfacerea căsătoriei încheiate între părţi la data de.....şi înregistrate în registrul stării civile al Primăriei oraşului ...., pe baza acordului ambilor soţi. Reclamanta pastreaza numele dobandit prin casatorie : „ ....„. Decide ca autoritatea părintească asupra minorei : ........, să fie exercitată în comun de ambii părinţi şi stabileşte locuinţa minorei la parata . Obligă reclamantul să plătească paratei , în beneficiul minorei ......., suma de 447,5 lei, lunar, cu titlu de contribuţie de întreţinere, începând cu data de 16 martei 2013 şi până la majoratul acesteia . Respinge petitul avand ca obiect preluarea minorei de catre reclamant de la domiciliul sau de doua ori pe luna , incepand cu vineri de la orele 10 si pana duminica la orele 19. Fara cheltuieli de judecata .