avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contrabanda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contrabanda

buna ziua. in data de 10 sep 2013 in urma unei perchezitii domiciliare sotul meu a fost arestat preventiv pentru 29 zile,ulterior a mai primit inca 60 de zile.Acasa s au gasit 9 baxuri de tigari si 320 l alcool.A fost incadrat la .1:art 296,al 1 lit l,2:art 270,al 3,3:art 295,lit a si 4:art 297,al 1,toate cu art 41 si art 33 lit a, maine are loc procesul si am decis sa mergem pe recunoastere. mentionez ca este la prima abatere.as dori sa stiu la ce sa ma astept. daca poate sa ia cu suspendare. Precizez ca a fost pus sub sechestru masina si o suma de banii iar intre timp prejudiciul adus statului a fost achitat integral.
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: cptelena , utilizator 09:35, 14 Noiembrie 2013
E posibil sa nu fie chiar normal.
Vedeti ca puteti avea dreptul de a analiza motivele pentru care a fost condamnat asa.

Vorbiti cu avocatul si va poate pune la dispozitie hotararea pronuntata de prima instanta cu motivarea.
Cu acea motivare a hotararii puteti merge si la alt avocat pentru o analiza a acesteia.
Aveti acest drept pe care il puteti exercita sau nu indiferent de faptul ca aveti avocat angajat pentru toate instantele si indiferent ca s-ar supara avocatul ca ati plati alt avocat ca sa aflati in concret cat de corect sau de incorect este ca l-a condamnat asa.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc pentru raspuns, sunt hotarata sa schimb avocatul pentru recurs,As mai dori sa stiu de ce in solutia pe scurt nu este mentionat faptul ca s a mers pe recunoastere si de ce nu ia fost aplicata scaderea pedepsei cu o treime,iar din cate am inteles dureaza ceva timp pana ce este scrisa motivarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare furt calificat (auto) 208-209 dosoftei dosoftei Solutie: 22214/212/2012 Hot 27.11.2012 În baza art 208 alin 1 şi 4 C.pen ? art 209 alin 1 lit a, e, g şi i C.pen cu aplic art 41 alin 2 C.pen şi art 320 ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de liberare conditionata? gogo19 gogo19 buna ziua!ca sa intelegeti si sa-mi dati un raspuns va arat pronuntarea primita.,,condamna inculpatul (X) la pedeapsa de 1 an închisoare pentru comiterea ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu aplicarea art. 81 cod penal - termen obtinere nou permis idaady idaady Solutie: În baza art. 178 alin. 1, 2 C. pen., cu aplicarea art. 3201 alin. 7 C.proc.pen., condamnă pe inculpatul ...................................., la ... (vezi toată discuția)