avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de fidelitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de fidelitate

Daca am fost angajat cu 1/2 de norma timp de 2 ani, iar ultimii 3 ani cu norma intreaga vechimea mea este de 5 sau 4 ani? As dori sa stiu modul de calcul pentru aceasta situatie, in vederea obtinerii sporului de fidelitate. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 29 Octombrie 2013
Vechimea in munca este de 5 ani.

Durata timpului de munca nu influenteaza calculul vechimii in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am muncit 3 ani și 7 luni la o societate cu contract individual ... vali ada vali ada Am muncit 3 ani și 7 luni la o societate cu contract individual de muncă cu norma întreaga, la următoarea societate 5 ani și 4 luni contract ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca pentru perioada angajarii cu jumatate de norma ilius olariu mircea ilius olariu mircea Va rog sa ma lamuriti asupra unui aspect al activitatii mele din ultimii ani. Am fost pensionat de boala in urma unei operatii de hernie de disc cu pareza, in ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime funcționari publici. claudia.04 claudia.04 Buna ziua, um se procedează în cazul funcționarilor publici pentru stabilirea vechimii in munca și implicit acordarea sporului de gradație in situația ... (vezi toată discuția)