avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activare mai multe coduri CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activare mai multe coduri CAEN

Buna ziua,

As vrea sa deschid un spatiu cu haine import UE si in acelas spatiu sa vand pe 2 coduri: CAEN: 4771: Comert cu amanuntul al imbracamintei, in magazine specializate(marfa importata din UE)
si 4779 Comerţ cu amănuntul al bunurilor de ocazie vândute prin magazine (vanzare in regim de consignatie), in functie de clienti.

Firma mea are deja 2 coduri: principal=Telecomunicatii 6190 si inca unul activat: Bar 5630. Deci as avea 1 cod principal si 3 secundare. dar vanzare as avea doar pe cele de comert imbracaminte. Pot sa functionez asa?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 16:01, 30 Octombrie 2013
Buna ziua!

Legea 31/1990 nu prevede obligativitatea schimbarii obiectului principal de activitate in cazul in care activitatea preponderenta desfasurata de societate difera de activitatea principala mentionata in actul constitutiv.

Cu stima,
Av. Simon Sebastian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt un magazin care vinde și haine, și poșete din piele sau înlocuitor, și bijuterii, și cosmetice belciuge belciuge Bună ziua Aș vrea să deschid un magazin de produse handmade în care să vând mai ales în regim de consignație (cod CAEN 4779), produsele fetelor ... (vezi toată discuția)
Coduri caen anita22 anita22 Buna ziua, mi-am deschis un magazin second de imbracaminte cu autrizatie persoana fizica cu codul caen 4779(comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute ... (vezi toată discuția)
Cod caen tudor26 tudor26 Buna ziua, doresc sa deschid un magazin in care sa vand cu amanuntul si nu stiu ce cod caen principal al fi cel mai potrivit avand in vedere ca vand haine ... (vezi toată discuția)