avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariat nou SRL-D
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariat nou SRL-D

Buna ziua,
am infiintata o societate SRL-D de doua luni, as dori sa angajez pe cineva din data de 9.11.2013, fiind primul salariat ce trebuie sa fac? Fiind primul angajat nu am parola pentru revisal, cum trebuie sa procedez?care sunt pasii de urmat la inregistrarea primului salariat in Revisal?
Si as mai avea o nelamurire, eu momentan nu doresc sa cer finantare de la fonduri, dar angajand pe cineva, ca SRL-D, stiu ca am anumite beneficii la anagajare, de ce costuri sunt scutit?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:06, 13 Noiembrie 2013
Puteti folosi urmatoarele coduri COR :
522303 - Lucrator comercial

432111 - Lucrator gestionar

331307 - Secretar economic (studii medii)
Multumesc frumos, cred ca o sa aleg Secretar economic, ca se va ocupa mai mult de secretariat, intocmire acte, agenda asociatului, ma puteti ajuta si cu o fisa a postului sau sa imi spuneti unde as putea gasi un model?
Multumesc frumos
Nu as putea sa aleg si Asistent manager 334303, acest post ce presupune?
Multumesc frumos de ajutor!
Eu v-am dat cateva exemple care se pot folosi .Dvs puteti alege si codul COR pentru asistent manager, iar in fisa postului sa-i stabiliti exact ce trebuie sa faca.
Multumesc frumos, deci se poate si asistent manager, o sa ma gandesc si voi alege intre cele doua.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inregistrare societate la itm bucuresti carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Unde se inregistreaza acum o societate la ITM - la primul CIM - evident, la mezanin, de unde se obtine parola pt. Revisal sau in alta parte ? N ... (vezi toată discuția)
Firma noua itm manuelaumg manuelaumg Buna seara!!! Am mare nevoie de o parere... :) Am infiintat o societate...SRL, apoi Administratorul societatiii a fost la ITM in vederea eliberarii ... (vezi toată discuția)
Contract munca/revisal firma nou infiintata gianina stanescu gianina stanescu buna ziua. avem o firma nou infiintata in domeniul transporturilor. sotul meu este administrator si doreste sa se angajeze ca manager de transport, part time. ... (vezi toată discuția)