avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Asigurare autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Asigurare autoturism

buna ziua va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: in august am cumparat un autoturism inmatriculat in romania si am avut asigurare pana astazi.pot face asigurare pe numele unei persoane in varsta ca sa platesc mai putin?mentionez ca autoturismul nu l-am inmatriculat deocamdata pe numele meu e inca pe numele vechiului proprietar.va rog sa ma sfatuiti ce pot face ca sa pot circula in continuare.
Cel mai recent răspuns: contravenientu , utilizator 13:57, 31 Octombrie 2013
Buna ziua,

Asigurarea se poate face pe numele proprietarului.
Daca doriti sa platiti mai putin la RCA, este necesar ca la inmatricularea acestuia sa puneti ca proprietar persoana mai in varsta la care faceti referire.

Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref: rca expirat la vanzare-cumparare auto Dan_is55 Dan_is55 Buna ziua, Vreau sa cumpar un autoturism care are RCA expirat (nu s-a mai circulat cu el). Cum trebuie procedat corect: - actualul proprietar face RCA pe ... (vezi toată discuția)
Mașină vândută acum mai mult de 6 luni circulă în continuare cu rca pe numele meu. ce se poate face ca actualul proprietar să nu poată încheia rca pe numele meu? bogdan90tl bogdan90tl Buna ziua, In luna Februarie a acestui an am vandut masina personala, cu contract de vanzare-cumparare, scoasa de la Fisc de pe numele meu si copie a ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca pe numele vechiului proprietar ionuttala ionuttala Buna ziua As dori sa va intreb daca pot circula cu o masina in care am o asigurare de 6 luni pe numele mamei in vederea inmatricularii, dar ulterior am ... (vezi toată discuția)