avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Norma de 25-50% in spital
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Norma de 25-50% in spital

buna ziua,

In calitate de medic chirurg care urmeaza sa fie angajata cu norma intreaga la spitalul Spitalul Clinic Judetean de Urgentã Craiova dar care doreste sa lucreze cu 25-50% de norma la spitalul municipal la care sunt angajata de 8 ani, ce prevedere legala ar putea invocata astfel incat conducerea manageriala sa nu se poata opune?

Aveti vre-o sugestie sau idee despre cum conducerea manageriala ar putea fi de acord cu mentinerea unui contract de munca de 25-50%?

Alte discuții în legătură

Legea 304/2008 atlantiana atlantiana Am aflat de curand de existenta Legii 304/2008 (M.Of. nr.848/17 decembrie 2008) si am citit-o. Am vazut ca prevede un spor de incordare psihica de 25% pentru ... (vezi toată discuția)
Se acorda spor de 15% medicilor rezidenti care efectueaza practica in spitale clinice? FELICSMED FELICSMED Circula un zvon printre rezidenti ca angajatii spitalelor clinice ar beneficia de un spor suplimentar de 15%, tocmai pentru ca spitalul respectiv este ... (vezi toată discuția)
Reglementări gărzi a.t.i. 3xil3 3xil3 buna seara.imi puteti spune va rog de cati medici in specialitatea anestezie si terapie intensiva este nevoie pentru efectuarea de garzi intr-un spital de ... (vezi toată discuția)