avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... A OPRIT APA IN TOT BLOCUL ADMINISTRATORUL DE LA UN ALT ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

A OPRIT APA IN TOT BLOCUL ADMINISTRATORUL DE LA UN ALT BLOC

BUNA SEARA

ADMINISTRATORUL DE LA BLOCUL M128 A OPRIT APA PENTRU BLOCUL M129 PE MOTIV CA 7 FAMILII DIN 35 AU RESTANTE MARI.Conducta principala vine din subsolul blocului M128 deci exista un singur contor pentu cele 2 blocuri M128 si M129.Administratorul blocului M128 sustine ca a platit apa pentru toata lumea iar cei din blocul M129 au de plata 5000 lei.Din cat am inteles s-au platit 2500 lei din 5000 lei restul de bani trebuie recuperati de la datornici,asa ca administratorul blocului M128 a oprit apa pentru tot blocul m129.Au venit cei de la ApaNova dar au zis ca nu au ce face ,ca este limita de proprietate si nu este de competenta lor . Este legal ? Unde trebuie sa ma adresez ?#-o#-o
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 17:29, 4 Noiembrie 2013
Administratorul de imobil este angajat al asociatiei de proprietari fara a detine competenta sa dispuna decizii,sanctiuni impotriva proprietarilor
Sesizati oficial presedintele de asociatie care detine obligatia sa reprezinte si sa apere interesele proprietarilor
Presedintele si Adminstratorul dau din umeri si zic ca nu au ce face pana nu platesc datornicii.
strngeti semnaturi si ale celorlati proprietari si convocati adunare generala extrodinare si schimbati-i.
Problema existenei rau platnicilor nu se datoreaza administratorului sau presedintelui
Masura schimbarii acestora nu garanteaza achitarea sumelor cu titlu de restanta de catre rau platnici
ok multumesc pentru raspunsuri dar ma gandeam ca exista o autoritate competenta pentru aceste lucruri , cand opresti abuziv apa sau altceva. Oricum in tara asta hoti si borfasii au drepturi .

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala pentru bransament direct la furnizorul de apa VERONICA56 VERONICA56 Asociatia din care face parte blocul meu este datoare la apa-canal si din aceasta cauza ne-a oprit apa la toti locatarii.Societatea de distributie apa,a luat ... (vezi toată discuția)
Apa calda oprita din cauza restantierilor Titirez69 Titirez69 Buna ziua, Am o problema si nu stiu de unde sa incep. In urma cu 2 saptamani a fost oprita apa calda din cauza unui numar de 7 restantieri pa scara ... (vezi toată discuția)
Oprire apa rece bloc Schiopu Oana Schiopu Oana Sunt administrator la o asociatie de proprietari care este pe acelasi bransament comun de apa cu o alta asociatie. Din cauza ca cealalta asociatie nu si achita ... (vezi toată discuția)