stefanpetu a scris:
Administratorul blocului M128 sustine ca a platit apa pentru toata lumea iar cei din blocul M129 au de plata 5000 lei.Din cat am inteles s-au platit 2500 lei din 5000 lei restul de bani trebuie recuperati de la datornici,asa ca administratorul blocului M128 a oprit apa pentru tot blocul m129.
Am reluat prin citat ca sa inteleaga toata lumea care a raspuns gresit.
Sunt doua asociatii diferite dar au un singur bransament iar fiurnizorul factureaza doar unei singure asociatii apa consumata de ambele.
Asociatia careia i s-a oprit acum apa nu si-a platit partea ce-i revenea din facturi.
Administratorul care a oprit apa este al asociatiei care plateste intreaga factura.
Proprietarii care au ramas acum fara apa nu au cum sa sa-l schimbe pe acest administrator pentru ca nu este al lor.
Va propun cateva solutii posibile:
- achitati cat mai repede restanta catre cealalta asociatie
- incercati demersuri la furnizor si in viitorul apropiat sa va faceti bransament separat, contract separat cu furnizorul
- presedintele asociatiei dumneavoastra sa mearga la presedintele celeilalte asociatii si sa discute pentru deblocarea acestei situatii, eventual printr-un angajamemt de plata daca nu aveti imediat banii.
Eu va inteleg supararea dar aici nu este cazul de "hoti si borfasi" asa cum spuneti ci doar de neachitarea a ceea ce ati consumat. Este normal daca nu-mi achit factura la telefon sa-mi dispara tonul, nu?