Buna ziua.
Am urmatoarea problema:
Mama mea locuieste intr-un bloc contorizat de catre Apa Nova. Din cele 16 apartamente, doua nu sunt contorizate.
Comitetul asociatiei a hotarat ca apartamentele contorizate sa plateasca in conformitate cu citirile apometrelor, iar cele doua apartamente necontorizate sa plateasca restul consumului de apa. Astfel s-a ajuns ca cele doua apartamente sa plateasca 44 mc apa/3persoane.
Cat de corecta este aceasta hotarare?
Nu trebuia sa plateasca 5mc/persoana (pausal) iar restul consumului sa se distribuie pe numarul total de locatari?
Va multumesc pentru raspuns.
Atentie, eu nu am spus ca nu cred in cele spuse de @adriantot! Am spus ca este o situatie mai rar intalnita, iar @elga50, chiar confirma ca mai sunt asemenea cazuri, iar unele provin dintr-o zona mai ciudata... Si ca sa inchei discutia, am avut si noi cateva cazuri, dar usor-usor i-am convins pe oamenii respectivi sa-si puna apometre. Se intampla ceva anormal la nivelul perceptiei realitatii sau ceva de acest gen...
Consum apa pausal
Anca07
S-a hotarat in adun.generala sa se verifice contoarele de apa individuale montate acum 5 ani. Sunt 12 proprietari care nu vor sa le verifice si nici sa le ... (vezi toată discuția)