avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce platesc dupa venituri din inchirieri ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce platesc dupa venituri din inchirieri ?

Buna ziua, am o casa , proprietate personala , am inchiriat -o catre o firma . Doresc sa stiu daca pe langa impozitul stabilt de catre cei de la Admin. Financiara pe baza contractului inregistrat la ei mai am si altceva de platit dupa venitul incasat ( sanatate , pensie etc) . Multumesc
Cel mai recent răspuns: forsi68 , utilizator 18:35, 4 Noiembrie 2013
Buna seara,
Daca ati inregistrat contractul la Administratia Financiara, cu siguranta vi s-a spus tot ceea ce aveti de platit pentru acel contract de inchiriere.
Decat sa debitezi asa o prostie mai bine nu-mi raspundeai nimic. Daca nu stii , nu te da smechera . Sau lucrezi si Tu la Adm Financiara de ai o parere asa de buna despre ei? Uite ca , oricat de imposibil ti s-ar parea mi-au spus ca nu stiu , ca nu e treaba lor . Puneti o poza , nu sta in anonimat , sa te si vedem , da ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de acordul vecinilor pentru pfa? laurasimona laurasimona Buna seara, Sunt inregistrata ca PFA - cu denumirea Cabinet de Psihoterapie. De curand m-am mutat in Bucuresti si am inchiriat un spatiu pentru cabinet. ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere locuinta si inregistrarea contractului la admin. financiara IulianStanciu IulianStanciu Buna ziua, Am cateva intrebari legate de contractul de inchiriere de catre si pentru persoane fizice. 1. Exista vreun termen in care proprietarul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare af contracte de inchiriere cristian_catalin cristian_catalin Va rog, daca se poate sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Contractele de inchirieri (bunuri personale) se inregistreaza la administratia financiara inainte ... (vezi toată discuția)