avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot promova in clasa?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot promova in clasa?

As vrea sa stiu daca pot promova in clasa de la functia de asistent inspector la inspector ca functionar publi, daca am vechime 9 ani ca functionar (referent - asistent inspector) la Directia de Sanatae Publica si am absolvit facultatea de educatie fizica si sport si am si diploma de master in biotehnologii "Master in Expertiza si Controlul Produselor Alimentare".
Pot fi considerate studiile de Master in specialitate?
Cel mai recent răspuns: iulian manguta , utilizator 08:08, 16 Octombrie 2011
Studiile superioare trebuie ar trebui sa fie compatibile cu specificul functiei dvs. Nu cred ca va ajuta absolvirea acestei facultati sau masterul in promovare.
masterul s-ar putea lua in considerare, dar depinde foarte mult de conducerea institutiei si a sistemului de promovare folosit...;)
Functia publica de "inspector" este o functie generala.
Potrivit Legii nr. 188/1999, functiile publice se impart in 3 clase, definite in raport cu nivelul studiilor necesare ocuparii functiei publice.

In clasa nu puteti promova daca sunteti personal contractual; promovarea in clasa, grad sau treapta de salarizare este posibila numai daca sunteti deja numit functionar public.
am promovat
din 2 motive
unul ca s-a schimbat directorul
doi ca s-a schimbat legea si intre timp acum am facut alta facultate de profil, astept sa promovez iara ca a trecut perioada de 2 ani si pot avansa iara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)
Avansare de la studii medii la superioare ramonailea ramonailea In prezent sunt functionar public incadrata pe functia de executie referent asistent treapta 2. Vreau sa stiu unde si cum se poate avansa pe studii superioare ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)