avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort, interpretare solutie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort, interpretare solutie


Buna ziua,

Va rog sa/mi traduceti si mie acest paragraf

multumesc

Ora estimata: 08:30
Complet: C1 MF
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Desface casatoria prin acordul partilor. Dispune revenirea reclamantei la numele purtat anterior casatoriei , acela de ........ Cu apel in 30 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica astazi 04.11.2013.
Document: Hotarâre 7282/2013 04.11.2013
Cel mai recent răspuns: berciumihaela , utilizator 16:10, 13 Noiembrie 2013
Exact ceea ce scrie: desface casatoria prin acordul partilor, urmand ca sotia sa isi reia numele dinainte de casatorie.
Vi s-a admis cererea, s-a pronunțat hotărârea de desfacerea căsătoriei, doamna nu își va păstra numele dobândit prin căsătorie, ci își va relua numele purtat anterior închieerii căsătoriei.Poate fi declarat apel în termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii.
Singurul paragraf intraductibil este acesta:

Complet: C1 MF

:yeah:
nu inteleg fraza cu 30 zile.ce se poate intampla in 30 zile?
Întrebaţi la C1 MF :duh:

Scuze. Mă fac serios. În termen de 30 de zile de la comunicarea sentinţei, oricare dintre părţile din proces, nemulţumită de sentinţă, poate face apel. Adică, poate cere modificarea, în tot sau în parte, a sentinţei instanţei de fond.

Alte discuții în legătură

Divort, interpretare solutie berciumihaela berciumihaela buna ziua, va rog sa/mi traduceti si mie acest paragraf Ora estimata: 08:30 Complet: C1 MF Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite ... (vezi toată discuția)
Aplicabilitatea unei sentinte de divort Justitiarul711 Justitiarul711 O sentinta de divort este pronuntata in data de 14.01.2015, avand termen de recurs/apel 30 de zile de la comunicare. Partile primesc acasa comunicarea in ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort bianca20 bianca20 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu descifrarea unei sentinte de divort, comunicata prin posta la data de 20.06.2011. Infatisarea a avut loc in ... (vezi toată discuția)